LA FESTA MAJOR

La XXXI Trobada de Gegants de Pineda la celebrarem el 31  d’agost de 2019. Els Gegants de Pineda som una de les icones de la Festa Major de Pineda i la nostra trobada sempre és un èxit de participació. La cercavila gegantera sempre compta amb unes 15 colles participants i en Guerau I i l’Ermessenda de Montsoriu en són els protagonistes. Els carrers són plens de gom a gom amb milers de persones. El ball final es fa a la Plaça de Les Mèlies on també es lliuren els records de la trobada.

Enguany a Pineda serem les colles de : PINEDA DE MAR, SANT ANDREU DE LLAVANERES, SANT FELIU DE GUÍXOLS, TUIR, CANET DE MAR, HORTSAVINYÀ, PALAFOLLS, MALGRAT DE MAR, SANT JULIÀ DE LÒRIA, VINARÓS, SANT ADRIÀ DE BESÒS, SANT LLORENÇ SAVALL (i encara alguna més per acabar de confirmar).

Mantenim el nostre compromís amb la població en general per realitzar la Trobada Gegants de Pineda, festa esperada per tothom. I per tant, perquè vinguin gegants a Pineda, hem d’assistir a altres trobades de gegants. Seriositat i rigor en la nostra tasca i en la relació amb les administracions, començant per l’Ajuntament de Pineda. Bona entesa i col.laboració directe.

Bona Festa Major!