LA COLLA

Participem a les Trobades de Gegants que anualment es seleccionen. Fem molta feina per a poder-hi participar.

• Assajos i cursos de gralla, tabal i solfeig de la Colla de Grallers de Pineda. Potenciem aquest aspecte que valorem molt positivament.
• Assajos i cursets del Ball de Gegants.
• Hem restaurat el material propi com la roba, els gegantons, etc.
• Tasques pròpies a tota agrupació/associació en matèria de coordinació d’activitats, pressupostos, equipaments, manteniment de materials i representació, entre d’altres.

Trobada de Gegants de Pineda, per la Festa Major d’agost.
Hi participen diverses colles d’arreu de Catalunya. Aquestes trobades es fan seguint el funcionament que regeix en l’Agrupació de Colles de Gegants de Catalunya (ACGC). La festa es fa voltant el 29 d’agost. Ja que bàsicament les colles assisteixen amb el compromís de torna-visita, això implica realitzar a més de la plantada de Gegants, cercavila , un acte de benvinguda, un berenar-sopar, i la realització d’un record commemoratiu per les diverses colles participants de cada poble o ciutat.

Fem més que Trobades Geganteres

ACGC

Som membres actius de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya i col.laborem en diverses accions com trobades nacionals, cursos, trobades, assemblees i tot allò que calgui.

Participació en fires populars i tradicionals

Festa de la Primavera de Pineda, Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà, FestaXic de Pineda, fires de turisme internacionals, esdeveniments culturals i extraordinaris.

Activitats festives i culturals de la població

Participem activament als actes culturals de la nostra vila. Per acostar aquest món geganter al públic en general fem xerrades per les escoles, tallers, exposicions i participem activament en les reunions amb l’Ajuntament de Pineda.

Mantenim el nostre compromís amb la població per celebrar  la Trobada de Gegants de Pineda, festa esperada per tothom. Seriositat i rigor en la nostra tasca i en la relació amb les administracions. Bona entesa i col.laboració directe.