La Colla de Geganters i Grallers de Pineda enceta el seu calendari amb una actuació a Peralada

Fa anys que els Gegants de Pineda no visiten aquesta bonica població de l’Empordà i enguany faran una actuació aquest diumenge dia 24 per encetar la temporada 2022. La colla com sempre, aprofitarà per fer una visita cultural a la zona de Peralada.

A més, el grup de grallers fa mesos que assaja el nou repertori de música i es presenta com un gran any per la colla, amb els seus membres molt motivats per a portar els Gegants de Pineda a una dotzena de pobles i ciutats.

Serà la represa del calendari habitual de trobades després de dos anys marcats per la pandèmia, que no ha permès les trobades a Catalunya.

Destaca la seva participació a una trobada a la població de Viana, a Navarra, i també a Sant Julià de Lòria a Andorra i a Tuïr, a la Catalunya Nord. També destaquen les trobades al Casc Antic de Barcelona on fa molts anys que no actuen i també a Sarrià.

També cal destacar les seves actuacions a Peralada (aquest diumenge dia 24), que justament obre el seu calendari de ballades, a Gualba, Tordera, Santa Susanna i Canet entre altres. També tenen previst actuar a la trobada comarcal que enguany serà a Sant Adrià de

Besòs.

Pel que fa a Pineda, actuaran per la Festa Major Petita de Sant Joan el 24 de juny i per la Festa Major, el dia 27 d’agost acompanyats d’una dotzena de colles més. També actuaran a l’Aplec de l’Erola d’Hortsavinyà el 5 de juny, i faran una ballada per la Fira d’Entitats del mes de maig.

Podeu conèixer el calendari geganter a :

www.gegantsdepineda.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *