Els Gegants de Pineda protagonistes de ‘Històries de Llevant’

Els Gegants del Maresme han creat un espectacle anomenat ‘Històries de Llevant, que es va estrenar a Santa Coloma de Gramenet el passat mes de desembre. En aquest espectacle, els Gegants de Pineda n’eren protagonistes amb la ‘Dansa de Pineda’, i el record històric de l’atac del pirata Dragut que va marcar la història de la vila. En l’espectacle, els Gegants de Pineda van recuperar la Dansa de Pineda ballada, que va ser una adaptació de la pinedenca Agnès Rodié. El ball el podeu veure al canal Youtube (minut 14)

 

El projecte “Arrels de Tradició” neix com a branca de projectes l’any 2012 amb la intenció d’englobar idees que ens portin a realitzar i produir un espectacle cada any a un punt diferent del territori.

A l’espectacle també hi van participar els Gegants de Santa Coloma, els Capgrossos de Teià, els Capgrossos de Premià de Mar, l’Esbart Sant Jordi de l’Orfeó Badaloní, els Gegants Nous de Vilassar de Dalt, els Gegants de Premià de Dalt, els Gegants Vells de Malgrat de Mar, els Gegants Moros de Badalona, i els Gegants de Santa Coloma de Gramenet.

www.elsgegantssom.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *