Els Gegants a la trobada comarcal de Vilassar de Dalt

 

Els Gegants de Pineda ens hem retrobat amb les colles del Maresme a la trobada comarcal de Vilassar de Dalt. A veure si engeguem motors….

És la primera trobada en que hi ha participat la Colla de Geganters i Grallers de Pineda des de l’inici de la pandèmia. A més, els Gegants de Pineda van ballar ‘La Ball del Maresme’ junt amb altres colles; un ball que només es pot veure un cop a l’any a la població que acull la trobada.

Aquest cop s’ha fet a Vilassar de Dalt on es va proclamar el gegant de Sant Adrià, com a nou hereu comarcal dels gegants.- per tant, la propera trobada comarcal es farà a Sant Adrià de Besòs.

La trobada ha volgut ser un punt d’inflexió per iniciar una nova temporada de trobades de cara a l’any que ve si les condicions de la pandèmia ho permeten. Actualment i segons el Procicat, encara no es poden fer cercaviles de gegants tal i com es feien abans de la pandèmia. S’han pogut fer demostracions de balls, o altres activitats similars. Ara s’espera que el 2022 es pugui reprendre l’activitat gegantera de Catalunya i que la colla pinedenca pugui ser present a diverses localitats durant l’any com ha fet sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *